Medicalia utbildning med Dr. Jurist

12 november, 2020

I dessa Coronatider när ni kanske har det lite lugnare så passar det väldigt bra att använda tiden till att lära mer.

Måndagen den 23 November kl 16-18,30 erbjuder vi våra återförsäljare att fördjupa sig i Medicalia. Full produktpresentation, tillverkning och behandling.

Utbildningen sker digitalt med Dr. Jurist från head office i Florida. Utbildningen är på engelska men Dr. jurist är lätt att förstå och ni kan även ställa frågor.

Anmälan till info@dev.b4k.se, Anmälan är bindande så har du anmält dig och inser att du inte kan vara med kontakta oss omgående så att någon annan kan ta din plats. När du anmält dig så kommer du att få en länk skickad. Via denna länk loggar du in på föreläsningen när det är dags.

Passa på att lära dig mer om denna lilla men unika serie när det kommer till att reparera en skadad hud, stärka en svag hud och bygga upp en stark och motståndskraftig hud.

Varmt välkommen med din anmälan till: info@dev.b4k.se Har du frågor ang denna utbildning skickar du även de till samma adress.

Ha en fin dag!

#beautifulknowledge

B4K. Skincare

2020 B4K Skincare. All Rights Reserved.
Webbplatsen är skapad av
AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram