Bli återförsäljare

Önskar du bli återförsäljare av Pevonia, Medicalia eller EMANI ?

Medicalia är en kraftfull liten hudvårdsserier som är framtagen för att stärka och reparera hudbarriären efter kirurgiska ingrepp, kraftfulla laserbehandlingar samt efter och under behandling av kemisk peeling. Utöver våra pre och post operativa hemvårdsprodukter så finns det fem olika kemiska peelingar som skonsamt behandlar olika hudproblem.

Om du är hudläkare, laserterapeut, hudterapeut eller om du är sjuksköterska/tandläkare med inriktning injektionsbehandlingar kan du bli återförsäljare av Medicalia.

Pevonia är en professionell komplett hud och SPA serie som används av hudterapeuter och SPA, Våra basserier används även av SPA terapeuter.

Pevonia är en bred serie med många olika resultatgivande behandlingar och produkter. Läs mer om våra produkter och behandlingar under Våra varumärken.

EMANI är vår veganska hudvårdande make up serie som är ett komplement till vår hudvård.

B4K levererar dagligen till återförsäljare i Sverige och Norge, tag kontakt via kontaktformulär, ring eller maila om du önskar bli  återförsäljare eller om du har andra frågor.

Medicalia och Pevonia säljs inte i och till webbutiker utan är professionella produkter som säljs av utbildade terapeuter på salonger, kliniker och SPA

EMANI säljs i och till webbutiker.

Vi håller regelbundet utbildningar i produktkunskap, ingrediensteknologi och fördjupning i dermatologi, Som återförsäljare ger vi dig möjligheten att lära mer via:

Vårt digitala plattform: Beautiful Knowledge Academy - Här har du möjligheten att lära mer i din egen fart när det passar dig. Vi erbjuder även digitala föreläsningar och föreläsningsdagar på plats i Stockholm, Göteborg, Oslo och Bergen.

Läs mer om våra utbildningar och kommande utbildningsdatum under fliken utbildning.

Vill du bli återförsäljare?

Använd nedanstående formulär för att fylla i dina uppgifter för att bli återförsäljare. Vi återkommer därefter till dig inom kort.


Följ B4K Skincare

2020 B4K Skincare. All Rights Reserved.
Webbplatsen är skapad av
AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram