Bli återförsäljare

Önskar du bli återförsäljare av Pevonia, Medicalia, BEMA eller Proceanis?

B4K Skincare Scandinavia levererar dagligen till återförsäljare i Sverige, Norge och Danmark. Tag kontakt via kontaktformulär längst ned på denna sida, ring eller maila om du önskar bli återförsäljare eller om du har andra frågor.

Vi på B4K Skincare Scandinavia håller regelbundet utbildningar i produktkunskap, ingrediensteknologi och fördjupning i dermatologi. Som återförsäljare ger vi dig möjligheten att lära mer via vår digitala plattform Beautiful Knowledge Academy. Där har du möjligheten att lära mer i din egen fart när det passar dig. Vi erbjuder även digitala föreläsningar och föreläsningsdagar på plats i Stockholm, Göteborg, Oslo och Bergen.

Läs mer om våra utbildningar och kommande utbildningsdatum under fliken Utbildning.

Vi skräddarsyr uppstartspaketet utifrån dina behov och önskemål.
Vi erbjuder även fri frakt när du beställer över 2000 kr!


Här nedan finns information om varje märke du kan bli återförsäljare till.

Medicalia är en kraftfull liten hudvårdsserie som är framtagen för att stärka och reparera hudbarriären efter kirurgiska ingrepp, kraftfulla laserbehandlingar samt efter och under behandling av kemisk peeling. Utöver våra pre och post operativa hemvårdsprodukter så finns det fem olika kemiska peelingar som skonsamt behandlar olika hudproblem.

Om du är hudläkare, laserterapeut, hudterapeut eller om du är sjuksköterska/tandläkare med inriktning injektionsbehandlingar kan du bli återförsäljare av Medicalia.

Pevonia är en professionell och komplett hud- och SPA-serie som används av hudterapeuter och SPAn, Våra basserier används även av SPA-terapeuter.

Pevonia är en bred serie med många olika resultatgivande behandlingar och produkter. Läs mer om våra produkter och behandlingar under "Våra produktserier".

Medicalia och Pevonia säljs inte i och till webbutiker utan är professionella produkter som säljs av utbildade terapeuter på salonger, kliniker och SPAn.

BEMA är ett italienskt märke med rena behagliga produkter som kan användas dagligen.

I sortimentet finns duschtvålar, handvård, bodylotions, schampo, balsam, hårinpackning, deodorant, babyprodukter samt presentaskar till mycket bra priser som passar alla plånböcker. Produkterna från BEMA är en ypperlig chans till merförsäljning till dina kunder.

Produkterna är ekologiska tillverkade av ingredienser som hör hemma och växer i Italien.

PROCEANIS® Hyaluron Drink är en ren, vegansk hualuronsyradryck med fruktigt granatäppleextrakt.

Utöver hyaluronsyran innehåller drycken värdefulla näringsämnen för att främja frisk hud, hår och naglar.

Drycken är fri från konstgjorda sötningsmedel, smakämnen och färgämnen.

Vill du bli återförsäljare?

Använd nedanstående formulär för att fylla i dina uppgifter för att bli återförsäljare. Vi återkommer därefter till dig inom kort.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

2020 B4K Skincare. All Rights Reserved.
Webbplatsen är skapad av
AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram