Webbföreläsningar

Pevonia Virtual Training

Vår uppskattade föreläsare Dr. Christian Jurist, som är Internationell utbildare för Pevonia och Medicalia, håller virtuella föreläsningar för att utbilda mer om Pevonia och Medicalia, teknologin bakom och vad som gör produkterna unika.

Tidigare föreläsningar finns tillgängliga som videos bland våra E-kurser här där "Dr Jurist Föreläsning" finns med i titeln.

Webbföreläsning

Anmäl dig till vårat nyhetsbrev för att få löpande information om kommande webbföreläsningar. Har du några frågor eller saknar någon sorts kurs är du välkommen att kontakta oss på info@b4k.se.

Podcasts

Therese Røssevold är en av våra fantastiska medarbetare på B4K.se. Therese har en medicinsk utbildning från Tyskland och har en otroligt stor kunskap inom ingrediens och produktteknologi! Therese och Hudsykepleieren Helene Winther driver tillsammans podcasten Skin Deep, här hittar du länkar till avsnitten med Therese och Helene så du kan lyssna på mycket lärorik information om allt som har med hud att göra:

Hudbarriere og overbehandling: Du får massor av värdefulla tips och råd kring hur man gör hudbarriären sund och stabil samt de ingredienser man bör ha koll på för att stärka huden.
Länk till Spotify
Länk till Apple Podcasts

Vinterhuden og hvordan ta vare på den: Therese berättar hur huden är uppbyggd och vilka ingredienser och vård som behövs för att hålla huden frisk genom den kalla nordiska vintern. Hon förklarar också vad du bör tänka på när du väljer hudkräm samt svarar på frågor som ställts av lyssnare.
Länk till Spotify
Länk till Apple Podcasts

Hudtrender 2022: Allt om retinol, kollagen, hyaluronsyra i drickbar form och ansiktsoljor.
Länk till Spotify
Länk till Apple Podcasts

All things skin with Dr. Christian Jurist - Part 1: Avsnitt med Dr. Christian Jurist, internationell utbildare för Pevonia och Medicalia, om hans "kan inte leva utan"-produkter, hudbarriären i det nordiska klimatet, antioxidanter, näring för huden och mycket mer.
Länk till Spotify
Länk till Apple Podcasts

MEDICALIA

2 November 2022 MEDICALIA Produktgenomgång, fördjupning av kemisk peeling med Therese

29 November MEDICALIA Tillverkningsteknologi samt fördjupning av de kemiska peelingarna med Therese 10 - 14

Pevonia

3 November 2022 Pevonia genomgång av hela produktsortimentet för ansikte med Cecilia

30 November Pevonia Age management - produkter, tillverkningsteknologi och behandlingar med Cecilia 10 - 14

14 December Pevonia kroppsbehandlingar tekniker och produkter 10-14

Anmälan till info@b4k.se

EMANI

När det kommer till EMANI finner du en hel massa tutorials på B4K.se / BeautifulknowledgeAcademy. Finner du inte det du söker där, boka in ett webbmöte med Emma på emma@b4k.se så hjälper hon dig med allt som gäller EMANI.


Anmälan till våra utbildningar görs till info@b4k.se. Anmäl dig i god tid till de föreläsningarna du önskar deltaga på. Om du måste avboka, gör detta i god tid då antalet platser är begränsade. Om du inte kan vara med på hela utbildningen, avvakta då till nästa tillfälle.

Dagen innan föreläsningen får du en länk till den kanal vi använder vid utbildning. På utbildningsdagen, se då till att sitta ostört med tillgång till dator och anteckningsblock, vatten och ett skärpt sinne 🙂

Hittar du inget datum eller kurs som passar dig, kontakta oss via mail eller telefon så bokar vi ett webbmöte bara för dig. Du hittar kontaktformulär här.

Varmt välkomna med din anmälan/ Cecilia, Therese, Emma.

2020 B4K Skincare. All Rights Reserved.
Webbplatsen är skapad av
AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram