Webbföreläsningar

Online Introduction

Vill du lära känna oss och få mer information om våra produktserier, boka då in dig på ena v våra Online Introductions. Under 1,5 timmar presenterar vi våra fyra olika varumärken: Pevonia, Medicalia, Proceanins och BEMA. Som deltagare tar du del av fina erbjudanden och vid var tillfälle lottar vi ut ett presentkort på 5000:- som kan lösas in mot professionella salongsprodukter i vår webbutik.

Juni: 13 Juni kl 19,00-20,30

Anmäl dig genom att skicka ett mail till info@b4k.se

Pevonia Virtual Training

Vår uppskattade föreläsare Dr. Christian Jurist, som är Internationell utbildare för Pevonia och Medicalia, håller virtuella föreläsningar för att utbilda mer om Pevonia och Medicalia, teknologin bakom och vad som gör produkterna unika.

Tidigare föreläsningar finns tillgängliga som videos bland våra E-kurser här där "Dr Jurist Föreläsning" finns med i titeln.

Webbföreläsning

Anmäl dig till vårat nyhetsbrev för att få löpande information om kommande webbföreläsningar. Har du några frågor eller saknar någon sorts kurs är du välkommen att kontakta oss på info@b4k.se. Du hittar alla planerade webbföreläsningar för 2024 här nedan. Sidan uppdateras löpande under året med fler webbföreläsningar/kurser.

 

17 September 2024 - Medicalia - Produkter, teknologi kl. 10 - 14

17 Oktober 2024 - Medicalia - Produkter, teknologi kl. 10 - 14

12 November 2024 - Medicalia - Produkter, teknologi kl. 10 - 14

Anmälan sker till info@b4k.se.

September 2024

10 September - Pevonia Essentials: Grundkurs Basprodukter, ingrediens, tillverkning kl.10,00 - 13,00

12 September - Mask It - Genomgång av ALLA Pevonias professionella ansiktsmasker creme, gel. frystorkade, gummi. gips mm kl. 10 - 12

24 September - Pevonia Age Management : Behandling, Ingrediens, Produktgenomgång kl. 10,00 - 19,00

Oktober 2024

5 Oktober 2024 - Pevonia Body: Behandling, Ingrediens, Produktgenomgång med kl.10 - 13,00

November 2024

5 November 2024 - Pevonia Essentials: Grundkurs Basprodukter, ingrediens, tillverkning kl.10 - 13,30

26 November 2024 - Pevonia Age Management : Behandling, Ingrediens, Produktgenomgång kl.10 - 13,30

December 2024

3 December 2024 - Pevonia Body: Behandling, Ingrediens, Produktgenomgång kl.10 - 13,30

Anmälan sker till info@b4k.se.

Lär känna vår lilla enkla Italienska serie BEMA. Denna serie är ett ypperligt komplement till våra andra serier, dels för att den har fina presentförpackningar till lite enklare produkter som passar alla. Här finner du dushtvål, kroppscremer, kroppsskrubb, handcreme, schampoo och balsam, Vi har även en babyserie som varsamt vårdar den känsligaste babyhuden, schampon som inte svider mm.

BEMA Har även en liten suverän Solserie: solskydd, after sun och en magisk Pre Sun enhancer.

Här förnyas utbudet ofta, beroende på vad tillverkaren hittar på för kul:)

Lär känna BEMA:

Nya datum kommer strax


Anmälan till våra utbildningar görs till info@b4k.se. Anmäl dig i god tid till de föreläsningarna du önskar delta på. Om du måste avboka, gör detta i god tid då antalet platser är begränsade. Om du inte kan vara med på hela utbildningen, avvakta då till nästa tillfälle.

Strax innan föreläsningen får du en länk till den kanal vi använder vid utbildning. På utbildningsdagen, se då till att sitta ostört med tillgång till dator och anteckningsblock, vatten och ett skärpt sinne 🙂 Vi ser gärna att du har din kamera på då det är trevligt att få ett ansikte, stäng gärna av ljudet om det är ljud runtom dig.

Hittar du inget datum eller kurs som passar dig, kontakta oss via mail eller telefon så bokar vi ett webbmöte bara för dig. Du hittar kontaktformulär här.

Varmt välkomna med din anmälan/ Cecilia, Therese, Charlotte och Emma.

Podcast

Therese Røssevold är en av våra fantastiska medarbetare på B4K.se. Therese har en medicinsk utbildning från Tyskland och har en otroligt stor kunskap inom ingrediens och produktteknologi! Therese och Hudsykepleieren Helene Winther driver tillsammans podcasten Skin Deep, här hittar du länkar till avsnitten med Therese och Helene så du kan lyssna på mycket lärorik information om allt som har med hud att göra:

Hudbarriere og overbehandling: Du får massor av värdefulla tips och råd kring hur man gör hudbarriären sund och stabil samt de ingredienser man bör ha koll på för att stärka huden.
Länk till Spotify
Länk till Apple Podcasts

Vinterhuden og hvordan ta vare på den: Therese berättar hur huden är uppbyggd och vilka ingredienser och vård som behövs för att hålla huden frisk genom den kalla nordiska vintern. Hon förklarar också vad du bör tänka på när du väljer hudkräm samt svarar på frågor som ställts av lyssnare.
Länk till Spotify
Länk till Apple Podcasts

Hudtrender 2022: Allt om retinol, kollagen, hyaluronsyra i drickbar form och ansiktsoljor.
Länk till Spotify
Länk till Apple Podcasts

All things skin with Dr. Christian Jurist - Part 1: Avsnitt med Dr. Christian Jurist, internationell utbildare för Pevonia och Medicalia, om hans "kan inte leva utan"-produkter, hudbarriären i det nordiska klimatet, antioxidanter, näring för huden och mycket mer.
Länk till Spotify
Länk till Apple Podcasts

All things skin with Dr. Christian Jurist - Part 2: Avsnitt med Dr. Christian Jurist, internationell utbildare för Pevonia och Medicalia, om hur du kan hitta hudvård och ingredienser som passar dig, betydelsen av att använda en toner/ansiktsvatten, eksem och andra inflammatoriska hudsjukdomar samt vilka ingredienser som kan hjälpa till med att lugna dessa.
Länk till Spotify
Länk till Apple Podcasts

Spa behandlinger med Cecilia Hjortfors: Avsnitt med Cecilia Hjortfors, hudvårdsguru och grundare av B4K Skincare Scandinavia, om spakultur och olika spabehandlingar.
Länk till Spotify
Länk till Apple Podcasts

Neuroscience and the brain-skin connection with Dr. Claudia Aguirre: Avsnitt med Dr. Claudia Aguirre, som har en phD inom neuroscience, om bl.a. kopplingen mellan hjärnan och huden samt hur man avstressar hjärnan och kroppen.
Länk till Spotify
Länk till Apple Podcasts

2020 B4K Skincare. All Rights Reserved.
Webbplatsen är skapad av
AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram