Webbföreläsningar

Pevonia Virtual Training

Vår uppskattade föreläsare Dr. Christian Jurist kommer under våren att hålla webb föreläsning om Pevonia. Datum och tid kommer.

Webbföreläsning

Under våren fortsätter vi att hålla våra välbesökta webbföreläsningar. För att reservera en plats anmäler du dig till den eller de som du vill närvara på.

MEDICALIA

20210204 Medicalia Grundkurs: Produktkunskap & tillverkning/ Therese

20210103 Medicalia Fördjupning/ Therese

Pevonia

20210413 Grundkurs och Nyheter - Genomgång av Nyheter, produkter och förändringar i vår basserie./ Cecilia

20210304 Stem Cell Body & Green Coffee - Lär dig mer om våra detox behandlingar för kroppen. Vi går igenom ingredienser och behandling, hur du kan sälja in behandlingar och hur du kan bygga kurer./ Cecilia

20210316 Agemanagement - Genomgång av alla Pevonias serier för den åldrade huden./ Cecilia

20210309 Grundkurs och Nyheter - Genomgång av Nyheter, produkter och förändringar i vår basserie./ Cecilia

Hittar du inget datum eller kurs som passar dig, Kontakta oss via mail eller telefon så bokar vi ett webbmöte bara för dig. Du hittar våra kontaktuppgifter på/ om oss

EMANI

När det kommer till EMANI finner du en hel massa tutorials på B4K.se / BeautifulknowledgeAcademy. Finner du inte det du söker där, boka in ett webbmöte med Emma så hjälper de dig med allt som gäller EMANI.

Anmälan till våra utbildningar görs till info@b4k.se. Anmäl i god tid till de föreläsningarna du önskar deltaga på. Om du måste avboka gör detta i god tid då antalet platser är begränsade. Om du inte kan vara med på hela utbildningen avvakta då till nästa tillfälle.

Dagen innan föreläsningen får du en länk till den kanal vi använder vid utbildning. På utbildningsdagen se till att sitta ostört med tillgång till dator och anteckningsblock, vatten och ett skärpt sinne:)

Varmt välkomna med din anmälan. Cecilia, Therese, Emma.

Följ B4K Skincare

2020 B4K Skincare. All Rights Reserved.
Webbplatsen är skapad av
AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram