Om oss

B4K Skincare har sitt huvudkontor och lager i Skara i Sverige. Vi distribuerar Pevonia, Medicalia, BEMA och Proceanis till våra återförsäljare i Skandinavien. Vi är ett glatt gäng som pratar hud, hudvård, och hudvårdande produkter dagarna i ända.

Vi som arbetar på B4K Skincare

Cecilia Hjortfors är grundare till företaget och har med sin kunskap valt ut det som hon tycker är det bästa i produktväg. Cecilia har erfarenhet av arbetet som hudterapeut ända sedan 80 talet och har arbetat både i Sverige och utomlands. Cecilia har även arbetat som SPA Chef och utbildare av både hudterapeuter, SPA terapeuter och massörer. Att Cecilia brinner för hud är väl inget ni som träffat henne missat;)

Kontakta Cecilia på: Cecilia.hjortfors@b4k.se. +46702279543

"Passionately curious"

Therese Røssevold är ansvarig för alla våra Norska kunder. Therese har en medicinsk utbildning från Tyskland och har en otrolig kunskap inom ingrediens och produktteknologi.Therese jobbar med all form av kundkontakt, events och utbildning. Har du klinik, SPA eller salong i Norge så finns Therese där för att svara på alla dina frågor.

Kontakta Therese på: Therese@b4k.se +4741354441

"Be good, Always"

Charlotte Forslund - Myrhol är vår kontaktperson i Danmark 🙂 Charlotte är utbildad hudterapeut och driver sin egen lilla klinik.

Kontakta Charlotte på charlotte@b4k.se +47 92299361

Anna Gardenkrans är kontaktperson i Sverige och håller till i Falköping där hon även driver sin egna framgångsrika salong Annas Strålar. Har du klinik, SPA eller salong i Sverige så finns Anna här för att hjälpa dig vidare med rätt produkter.

Kontakta Anna på anna@b4k.se +46705154515

Emma Sävenby finns i Stockholm, hon är webbansvarig för b4k.se och hjälper även till med marknadsföringsmaterial, kundbesök, säljstöd samt sköter sociala medier för BEMA och Proceanis.

Kontakta Emma på: emma@b4k.se

"Do more of what makes you happy"

Utöver dessa personer som ni möter finns ytterligare ett antal medarbetare som hjälper till med packning, ekonomi och övrigt.

Varmt välkomna till oss!

#beautifulknowledge

2020 B4K Skincare. All Rights Reserved.
Webbplatsen är skapad av
AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram