Om oss

B4K Skincare har sitt huvudkontor och lager i Skara i Sverige. Vi distribuerar Pevonia, Medicalia och EMANI till våra återförsäljare i Skandinavien. Vi är ett glatt gäng och pratar hud, hudvård, och hudvårdande produkter dagarna i ända.

Vi som arbetar på B4K Skincare

Cecilia Hjortfors är grundare till företaget och har med sin kunskap valt ut det som hon tycker är det bästa i produktväg. Cecilia har erfarenhet av arbetet som hudterapeut ända sedan 80 talet och har arbetat både i Sverige och utomlands. Cecilia har även arbetat som SPA Chef och utbildare av både hudterapeuter, SPA terapeuter och massörer. Att Cecilia brinner för hud är väl inget ni som träffat henne missat;)

Kontakta Cecilia på: Cecilia.hjortfors@b4k.se. +46702279543

"Passionately curious"

Therese Røssevold är ansvarig för alla våra Norska kunder. Therese har en medicinsk utbildning från Tyskland och har en otrolig kunskap inom ingrediens och produktteknologi.Therese jobbar med all form av kundkontakt, events och utbildning. Har du klinik, SPA eller salong i Norge så finns Therese där för att svara på alla dina frågor.

Kontakta Therese på: Therese.rossevold@b4k.se +4741354441

"Be good, Always"

Charlotte Forslund - Myrhol är vår kontaktperson i Danmark:) Charlotte är bosatt med familj i Skjern i Danmark. Charlotte är utbildad hudterapeut och driver son egen lilla klinik.

Kontakta Charlotte på charlotte@b4k.se +4527135040

Silja Kareketo är den som håller i trådarna när det gäller distribution och fakturering. Silja hjälper även till vid kundevent. Silja är också bildansvarig och gör en hel del av vårt marknadsmaterial. Om ni har frågor angående något av de ovanstående så kontaktar ni Silja.

Kontakta Silja på info@b4k.se +46760229947

"Be loud about the things that are important to you"

Emma Sävenby finns i Stockholm, hon hjälper till med kundbesök, säljstöd och utbildning på EMANI och sköter även EMANI´s sociala medier. Emma jobbade tidigare inom ett stort e handelsbolag men hoppade av och utbildade sig till make up artist. Emma drivs av att möta fler som likväl som oss väljer att arbeta med hudvård och makeup som är skonsamt mot huden och ger ett naturligt och fräscht resultat.

Kontakta Emma: emma@b4k.se

"Do more of what makes you happy"

Maria Karlsson

Maria sitter på kontoret i Skara. Maria har kontakt med många av våra kunder i södra Sverige. Maria gör kundbesök, hjälper till vid events och mässor och finns där för dig som kund.

Kontakta Maria: Maria.karlsson@b4k.se

"All you need is coffee and mascara"

Utöver dessa personer som ni möter finns ytterligare ett antal medarbetare som hjälper till med packning, ekonomi och övrigt.

Varmt välkomna till oss!

#beautifulknowledge

Följ B4K Skincare

2020 B4K Skincare. All Rights Reserved.
Webbplatsen är skapad av
AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram