1:a Advent

29 november, 2020

Har ni haft en fin vecka? Här hos oss på B4K Skincare har veckan varit händelserik ... Vi startade upp på måndagseftermiddagen med 4 timmars Medicalia webbföreläsning med Dr. Christian Jurist.

Vi har fått positiv återkoppling från er som deltog och han är ju som alltid väldigt behaglig och mycket lärorik att lyssna på. Missade du detta så kan vi meddela att Dr. Jurist kommer att hålla en ny webbföreläsning i vår, denna gång blir det Pevonia.

På lagret här i Skara har vi haft fullt upp med alla ordrar som ramlat in under veckan, många har tagit tillfället i akt att handla professionella kabinprodukter med Black Week rabatt,

Nu med knappt en månad kvar till jul så vill vi meddela att vi skickar ut de sista leveranserna den 22/12 och därefter är vi på plats igen den 4/1 2021.

Vi önskar er en strålande försäljning och fullbokade dagar i behandlingsrummen. Behöver ni vår hjälp så är det bara att höra av sig.

B4K Skincare

#Beautifulknowledge

2020 B4K Skincare. All Rights Reserved.
Webbplatsen är skapad av
AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram