Hud & Kosmetikmässan

15 september, 2022

Hej,

Vi på B4K Skincare Scandinavia vill tacka alla som besökte vår monter på Hud & Kosmetik förra veckan! Det var superkul att få träffa er alla och prata hudvård och skönhet. Vi vill nu ta tillfället i akt att sammanfatta vad vi på B4K kan erbjuda dig och din verksamhet.

B4K Skincare Scandinavia är unik leverantör av Pevonia, Medicalia, EMANI, BEMA och Proceanis i Sverige, Norge och Danmark. Men inte bara det! Vi håller regelbundet utbildningar i produktkunskap, ingrediensteknologi och fördjupning i dermatologi. Som återförsäljare ger vi dig även möjligheten att lära mer via vår digitala plattform Beautiful Knowledge Academy.

Vi har vårt huvudkontor med lager och distribution i Skara och utöver det har vi våra medarbetare både i Sverige, Norge och Danmark som hjälper dig med allt som du och din verksamhet skulle behöva. Vi skräddarsyr uppstartspaketet utifrån dina behov och önskemål. Vi erbjuder även fri frakt vid beställningar över 2000 kr!

Kortfattat om våra varumärken:

Pevonia är en professionell hud/SPA serie för spa- eller hudterapeuter. Pevonia har en bred meny av olika professionella behandlingar för ansikte och kropp. För varje serie finns en professionell behandling för att du som terapeut alltid skall kunna erbjuda dina kunder något extra.

Medicalia tillverkas med samma fina ingredienser och framställningsteknik som Pevonia. Medicalia är en liten serie framtagen för snabbare läkning efter kirurgiska ingrepp samt för användande före, under och efter en kur med kemiska peelingar. Medicalia erbjuder även 5 kraftfulla kemiska peelingar för professionell behandling.

EMANI är vår veganska och hudvårdande makeupserie som är ett bra komplement till både Pevonia, Medicalia och BEMA, eller till alla som önskar en liten makeup-serie på frisörsalongen eller lifestylebutiken. Sminket från Emani är så pass vårdande för huden att det kan användas direkt efter en ansiktsbehandling.

BEMA är vårat italienska märke med rena behagliga produkter som kan användas dagligen. I sortimentet finns allt inom hudvård, hårvård, babyprodukter och presentaskar till mycket bra priser som passar alla plånböcker. Produkterna från BEMA är en ypperlig chans till merförsäljning!

PROCEANIS® Hyaluron Drink kommer från Tyskland, drycken är vegansk och innehåller förutom hyaluronsyra en näringskombination av vitamin A, B, C, niacin, biotin och zink som stödjer kroppens upptag och ger näringstillförsel åt hud, hår och naglar. Hyaluron Drink passar utmärkt på bl.a. skönhetssalonger och frisörsalonger för att komplettera andra behandlingar där kunden successivt kan öka kroppens fuktnivå hemifrån.


Kampanjer
Vi har just nu kampanj på Pevonia (CleanRefresh Foaming Oil Cleanser + Hyaluronic Acid HydraMist) och Medicalia (Gentle-serien). Läs mer i våra nyhetsinlägg via länkarna nedan:
Pevonia kampanj
Medicalia kampanj

Prislistor
Vill du få information om priser? Du kan enkelt ladda ner prislistor via Dropbox här: LÄNK.


Du når oss enkelt via info@b4k.se eller via instagram där du också gärna får följa oss för att ta del av produkter och spännande nyheter:
B4K Skincare
Emani Cosmetics Sweden
Bema Cosmetici Scandinavia

2020 B4K Skincare. All Rights Reserved.
Webbplatsen är skapad av
AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram