Ingredienser i Clean Refresh Foaming Oil Cleanser

Cocoamidopropyl Hydroxysultaine - En naturligt skummande ingrediens som utvinns från fettsyrorna i kokosnöten. Till skillnad mot andra aktiva rengörande ämnen så när Cocoamidopropyl Hydroxysultaine integrerar med vatten produceras ett cremelikande skum som fångar in föroreningar, döda hudceller och smink från huden och ger en väldigt grundlig rengöring.

kokosnöt

Samtidigt frigörs lipider som har som funktion att smörja, mjukgöra och stärka hudbarriären viket gagnar huden då den blir starkare, mer motståndskraftig och klarar av att stå emot yttre påverkan mycket bättre - Det är det här vi kallar hudhälsa. och det torkar inte ut huden:)

Tistelolja - Utvinns från carthamus tinctorius blomman, det är en hundvänlig omättad vegetabilisk olja som är rik på linolsyra. Tisteloljan mjukgör och reparerar hudbarriären och skyddar de djupare hudlagren. Den ger näring och fukt och är mjukgörande. Detta är en icke komedogen ingrediens.

Squalane Olja

Näringsrik vegetabilisk olja som utvinns från gröna spanska oliver vilka har samma lipidstruktur som hudens talg vilket gör den kompatibel med humana hudlipider.

Färgtistelblomma

Den är rik på vitamin A och E, motverkar torrhet och gör huden mjuk och smidig.

Kombucha - är en geléaktig , svamplikande massa som är känd för sina hälsogivande egenskaper. Kombucha är resultatet från jäsningsprocessen av svart te där det bildas jäst och en bakterie saccaromyces/xylinium.Kombucha är rik på B vitaminer, enzymer och naturliga syror.

Kombucha

Forskningen visar att kombucha ökar G3PDH - enzymet vilket underlättar lipidackumulering, vilket i sin tur motverkar förtunning av epidermis.vilket är en av de mindre roliga delarna av hudens åldrande:))

Kombucha bibehåller även fukt och har en uppstramande effekt på huden.

Hyaluronsyra - Är en naturlig glacosaminclucan som utvinns från sockerrör, den är fuktgivande, motverkar uttorlkning och har även mjukgörande verkan på huden.

Hyaluronsyra (HA) är ett kroppseget ämne med stor vattenbindande förmåga. Trots namnet är Hyaluronsyra ingen syra, utan en slags sockerart som kallas glykosaminglukan. I kroppen binder HA vatten och bildar en geléliknande substans. Bland annat fungerar denna substans som fuktgivande smörjmedel och stötdämpande fyllnadsmaterial mellan de elastiska fibrerna i huden, kollagen och elastin, samt i leder, lungor och muskler.
50 procent av kroppens totala mängd hyaluronsyra återfinns i huden, främst i hudens djupare lager. HA är ansvarig för att upprätthålla fuktbalansen i huden på en lämplig nivå, en av komponenterna som främjar cellförnyelsen. Det hjälper också huden att ge stöd åt dess byggstenar för att bevara en fyllig och sund hud. Därför är förekomsten av hyaluronsyra i huden en nödvändighet. Brist på HA i huden leder till att huden tappar sin elasticitet, rynkor blir mer tydliga och huden blir torrare.

Arnica Montana - Arnika har använts för att behandla muskelskador, blåmärken och stukningar i århundraden. Hittills har man identifierat ca 150 farmaceutiska ingredienser i växtens naturliga sammansättning.

Det är en naturlig anti-inflammatorisk ingrediens från solrosfamilen. rik på eteriska oljor och fettsyror. Arnica har en naturligt kapilärsammandragande verkan vilket gör att den reducerar blåmärken.

stimulerar sårläkning och reducerar torrhet och irritation i huden.

Grönt Te- Camellia Sinensis är rik på polyphenoler och har mycket kraftfulla antioxidant egenskaper som skyddar dina celler mot nedbrytning från fria radikaler som finns runt om i luften. Dessutom är grönt te naturligt antibakteriellt då det innehåller garvsyra som arbetar för att reducera svullnader och minska inflammationer som kan uppstå i huden i form av akne och förstorade porer.

Grönt te har även antiinflammatoriska egenskaperoch lämpar sig bra för dig med vanlig hudåkommor som akne, eksem och rosacea. Detta eftersom grönt te drar ut gifter och neutralisera bakterier utan att torka ut samtidigt som den lugnar. Grönt te reducerar också överproduktion av talg vilket kan ha en balanserande effekt på fet hud.

Grapefrukt Eterisk Olja - Utvinns från skalet på citrus Grande, innehåller Limonene som är en kraftfull, naturlig och anti -inflammatorisk ingrediens. Grapefrukt ET har anti oxidanta egenskaper och en aromatisk fräsch upplyftande doft. Grapefrukt eterisk olja ger en jämnare och ljusare hudton.

2020 B4K Skincare. All Rights Reserved.
Webbplatsen är skapad av
AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram