Clean Refresh Foaming Oil Cleanser.

Denna produkt är en en unik trippelrengöring ( Rengör, ger fuktighet och skyddar huden) Denna produkt presenteras som en avancerad formula som är rik på lipider och som i kontakt med vatten blir till en mjuk och skummande rengöring.

Fungerar som en magnet skummet drar till sig orenheter, föroreningar och döda hudceller från hudytan

Innehåller en aktiv blend av naturliga. effektiva, rengörande och skummande ingredienser som rengör , ger fukt och samtidigt skyddar.

Vad är skillnaden mellan Phyto Gel Cleanser och Clean RefreshFoaming Gel Cleanser?

En rengörings gel (Phyto Gel Cleanser) blir alltid lite mer uttorkande än en rengöringsmjölk, den strippar huden lite mer från den skyddande hinnan. Även om Phyto Gel Cleanser innehåller samma fuktgivande ingredienser ( cocamidpropyl Hydroxysultaine) som vår nya Clean Refresh Cleanser så blir Clean Refresh ett bättre val för de som är torra då den även innehåller andra typer av hudvänliga lipider från tistelolja och Olivolja.

Hur kommer det sig att produkten kan skumma?

Cocamidpropyl Hydroxysultaine är en ingrediens som utvinns från kokosolja när den blandas med andra oljor ( I detta fall Tistel och olivolja) och därefter med vatten producerar den ett löddrande skum som suger åt sig orenheter, makeup, föroreningar och döda hudceller

Clean Refresh Foaming Oil Cleanser

Till vilken hudtyp/tillstånd passar Clean Refresh bäst?

Clean Refresh Foaming Oil Cleanser passar framförallt de med en väldigt torr hud, men är även optimal till de som är uttorkade (fuktfattiga) och det är ju i stort sett de flesta under vintern.

De som gillar en rengöring som skummar har nu fått ett alternativ till phyto gel cleanser.

Clean Refresh Foaming Oil Cleanser kommer i en 200 ml. pumpflaska till försäljning, ett pump är tillräckligt för att rengöra hela ansiktet och hals. Den kommer även i 5 ml. prov så att kunden kan prova produkten innan försäljning.

I nästa av snitt kan du läsa mer om de olika ingredienserna i Clean Refresh Roaming oil cleanser.

2020 B4K Skincare. All Rights Reserved.
Webbplatsen är skapad av
AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram