Vår uppskattade föreläsare Dr. Christian Jurist, som är Internationell utbildare för Pevonia och Medicalia, håller i denna video en webbföreläsning om Pevonia: Hur en produkt tillverkas, vilka ingredienser som gör vad, och vad som gör Pevonia och Medicalia till en helt unik produkt.

Del 1:

Del 2:

Den här kursen ger dig en inblick i Pevonias Värld; Hur Pevonia kom till och vad gör Pevonia till en av de ledande produktserierna från en helt naturlig källa och som är till för professionella terapeuter. Kursen består av 10 olika avsnitt, text och filmer för att du skall få lära dig mer om Hudvård från den säkraste källan - Naturen.

Följ kursen genom de olika avsnitten, när du är klar med ett avsnitt markerar du det som läst och går vidare till nästa. När du gått igenom alla avsnitten kan du ta ett prov för att se att du uppfattat allt, är du godkänna i provet kan du ladda ner ett diplom som visar att du genomfört kursen med godkänna resultat. Lycka till!

#Beautifulknowledge

I del 2 kan du ta del av Pevonias Nya SPF Formula, De-stress Escape Aromatic Oil, Clean & Refresh Foaming Cleanser samt den nya Crêpe-No-More Body cream, 2 tim.

Här kan ni ta del av Dr. Christian Jurist föreläsning från den 20 Maj. Den tar ca 2 timmar.

Denna föreläsning fokuserar på Pevonias olika tillverkningstekniker och vad som gör Pevonias produkter så unika och verksamma.

En ny och innovativ produkt - en oljebaserad rengöring som ger det mest behagliga lödder och rengör, tillför fukt och skyddar huden.

Lär mer om den här!

Denna kurs lanseras 20201001. Hur kan man jobba med Acne och problem hud, vilka ingredienser funkar och vilka behandlingar är bäst. Denn kurs gör även en djupdykning i fysiologin runt acne men även hur kost kan påverka.

Pevonia Dry Skin

Lanseras 20200901 I denna kurs fördjupar vi dina kunskaper om Torr Hud, vad orsakar en hud är torr och hur den kan behandlas på bästa sätt. Kursen ger dig inblick i begrepp som NMF, TEWL och produkter och behandlingar som hjälper den torra huden att kännas mycket bättre.

I den här kursen går vi igenom hur huden påverkas av UV ljus, blått ljus och IR ljus. Du lär känna produkterna och behandlingarna i Pevonia som passar en solbränd hud. Vi ger dig även information om de nya reglerna kring ingredienser i solskyddsprodukter och vad ett BRA solskydd bör innehålla.

Presentation av Medicalias produkter och unika tillverkningsteknologi. Här lär du dig allt du behöver för att komma igång med försäljning av Medicalias produkter för hemvård. Vi ger dig även en översikt av alla ingredienser samt lite små tips man bör tänka på.

I vår webbutik/Dokument kan du ladda ner hela Medicalias ingrediensförteckning, där kan du läsa om alla ingredienser, deras ursprung och funktion.

Lycka till!

Rosacea och Sensitiv Hud

I den här kursen lär du dig mer om Rosacea och varför en känslig hud är en känslig hud. Läs mer om RS2 linjen för hypersensitiv hud och för de med rosacea, rodnader och eksem. Du lär dig om produkterna och ingredienserna för en sensitiv hud och som en liten bonus får du kunskap om anti inflammatorisk kost så att du får lära dina kunder att jobba både inifrån och utifrån.

Du får också tillgång till filmer där du kan se hur behandlingarna utförs.

I slutet av kursen finns frågor så att du kan testa dina kunskaper.

Pevonia Hydra Cloud Treatment och Hydra Serum är vår helt nya behandling och ny produkt.

Lär dig mer om denna behandling, ingredienserna och den unika teknologin för tillverkning.

2020 B4K Skincare. All Rights Reserved.
Webbplatsen är skapad av
AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram