Utbildning

B4K Skincare erbjuder utbildning via:

Beautiful Knowledge Academy

Beautiful Knowledge Academy - Vår digitala utbildningsplattform. Här kan du ta del av det du behöver lära mer om, när det passar dig och du kan välja att lära i den takten du önskar. All produktutbildning, presentationer och filmer är kostnadsfria.

Vissa av våra kurser ligger öppna för alla men de flesta är till för våra återförsäljare, för att få tillgång till dessa kontaktar du oss och vi lägger upp en plan för din vidare utbildning. Du läser i din egen takt och när du är klar med en kurs finns ett prov där du kan testa dina kunskaper. Klarar du provet så kan du direkt skriva ut ett diplom på genomförd kurs.


Webbföreläsningar

Vi håller utbildningar var måndag kl.10-12/13 via webb.

Här är programmet för Hösten 2020

20200831 Pevonia - Grundkurs: Essential Lines & Creme masker./ Cecilia

20200907 Medicalia Grundkurs: Produktkunskap & tillverkning/ Therese

20200914 Pevonia Lumafirm Produkt, Ansikte & kropp/ Cecilia

20200921 Pevonia Hydra Serum & Hydra Cloud treatment./ Cecilia

20200928 Medicalia Fördjupning/ Therese

20201005 Pevonia Age Management/ Cecilia

20201012 Pevonia Micro Retinol line & Behandling / Cecilia

20201019 Medicalia Grundkurs; Produktkunskap & Tillverkning / Therese

20201026 Pevonia Stamcell Line & Behandling / Cecilia

20200211 Pevonia Body Essentials; Produktkunskap & Behandling/ Cecilia

20201109 Medicalia Fördjupning / Therese

20201116 Pevonia Pevonia - Grundkurs: Essential Lines & Creme masker / Cecilia

Anmälan till våra utbildningar görs till info@dev.b4k.se. Anmäl i god tid till de föreläsningarna du önskar deltaga på. Om du måste avboka gör detta i god tid då antalet platser är begränsade. Om du inte kan vara med på hela utbildningen avvakta då till nästa tillfälle.

Dagen innan föreläsningen får du en länk till den kanal vi använder vid utbildning. På utbildningsdagen se till att sitta ostört med tillgång till dator och anteckningsblock, vatten och ett skärpt sinne:)

Varmt välkomna med din anmälan.Cecilia & Therese

Samlingar

Vi erbjuder även våra produktutbildningar på plats samt vid samlingar i Stockholm, Göteborg, Oslo och Bergen. På grund av Covid - 19 har vi valt att inte lägga ut några datum för detta ännu.

Stockholm

Göteborg:

Oslo:

Bergen:

Kommer Snart

#Beautifulknowledge

På Beautiful Knowledge Academy kan du även fördjupa dina terapeut kunskaper. Är du massör eller SPA terapeut och vill lära dig mer om hudvård så kan du läsa vår distansutbildning "Hudvård för kroppsterapeuten" Kursen ger dig kunskaper inom dermatologi, produktkunskap och behandlingsteknik för att utföra enklare Ansiktskurer. Ett bra komplement i behandlingsmenyn på din klinik.

Här kan du även uppdatera dina kunskaper i behandlingstekniker. Lär dig: Bambumassage - En djupgående behandlingsteknik där terapeuten använder sig av kompakta bambupinnar som ett verktyg vid massage.

Pinda Sveda Nam - Lär dig om ingredienser och tillverkning av örtknyten som du därefter kan använda i en speciell massageteknik med varma Pindasstämplar.

Stenmassage - Lär dig den kompletta stenmassagebehandlingen där du som terapeut använder dig av 56 st. varma naturligt formade stenar för den mest avkopplande och djupgående massagen.

Läs mer om uppläggen och kostnader för våra Terapeututbildningar, Har du frågor ang vår digitala plattform, maila till info@dev.b4k.se eller ring Cecilia på +46702279543

2020 B4K Skincare. All Rights Reserved.
Webbplatsen är skapad av
AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram