Timeless Myoxy Caviar Line

15 augusti, 2023

Många av våra gamla kunder har saknat: Pevonia Timeless Myoxy Caviar Line. Nu finns den i lager igen.

Timeless Myoxy Caviar Line är en serie i vårt Age management segment - Pevonias Myoxy-Caviar® Timeless serie är den ultimata age management serien.

Det är som att ha flera krämer i en; en retinolkräm, en E-vitaminkräm, en C-vitaminkräm, en kaviarkräm och en neuropeptidkräm (Escutox®). De flesta företag har en kaviarkräm med en liten mängd kaviar. Pevonia Myoxy-Caviar® Timeless Repair Serum består av 10 % kaviar och 5 % Escutox®. Dessa rena ingredienser är högkoncentrerade och ger omedelbara resultat. Genom att använda duon serum och kräm får du den högsta och renaste biotillgängliga formen av kaviar för hudanvändning.

Myoxy-Caviar®-produkterna är formulerade med upp till 19 vitaminer! Kaviar innehåller järn, magnesium och fosfor. Det behövs av celler för att utnyttja syre mer effektivt och för att förbättra cellulär ämnesomsättning. Det förbättrar mitokondriell ATP som återställer och laddar cellerna för att fungera med högre kapacitet. Den innehåller fosfolipider som är närande och återställande för cellmembranet.

Pevonia's Myoxy-Caviar® Timeless Eye Contour har inte bara ren kaviar, utan innehåller de senaste anti-aging ingredienserna för att rikta in sig på alla åldrande ögonproblem: mörka ringar, crepiness, rynkor, svullnader och hyperpigmentering.

Produkterna finns i webbutiken för er återförsäljare nu.

Happy Myoxy Caviar på dig:)

2020 B4K Skincare. All Rights Reserved.
Webbplatsen är skapad av
AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram