SPA-tider, Podd och rabatt!

20 februari, 2023

Hej!

Nu kommer snart våren och då är det SPA tider, då passar vi på att fira detta med Kampanj på alla Professionella spa- och kroppsprodukter.

Vi firar även att Cecilia är med på det senaste avsnittet av Hudsykepleierens & Therese Rossevolds Podcast: Skin Deep där det pratas SPA och Kroppsbehandlingar. Lyssna på den HÄR (Spotify).

Under hela vecka 8 ger vi dig 15% rabatt på alla professionella SPA produkter för kroppen från Pevonia. Lägg din order via webbutiken på b4k.se - Använd koden podd15 när du kommer till kassan för att få 15% rabatt.

Du vet väl att Pevonia är en av världens främsta SPA serier? Här finner du bland annat ett stort utbud av flera effektiva behandlingar för kroppen. Några av våra favoriter finner du nedan.

LUMAFIRM BODY TREATMENT

Lumafirm body treatment är en behandling i 4 steg, den kan utföras utan dusch om man inte har tillgång till det. Erbjud era kunder en kroppsbehandling som ger dem total avkoppling och samtidigt en uppstramande och fuktgivande behandling.

Steg 1: Lumafirm Elixir - finns HÄR.

Steg 2: Lumafirm massage gel - finns HÄR.

Steg 3: Lumafirm Wrap - finns HÄR.

Steg 4: Lumafirm Body Lotion - finns HÄR.

MARINT MAGNESIUM

Marint Magnesium kan användas i kombination med alla kroppsbehandlingar, massera in den på spända områden innan du lägger på annan massagecreme eller olja. Om kunden har en brist på magnesium kommer de uppleva en stickande/brinnande känsla, effekten av saltet ger en avslappning till muskeln. Använd den i dina behandlingar så är den lätt att rekommendera kunden att köpa med och använda hemma. Vi får otroligt positiva återkopplingar om denna produkt var vecka, från kunder som blivit av med muskelsmärtor och kramper.
Marint Magnesium finns HÄR.

CREPE NO MORE BODY WRAP

Är en fuktgivande kroppsinpackning med extrakt från Longanfrukten, marint kollagen, hyaluronsyra och sheasmör. Behandlingen ger fukt till huden vilket bidrar till en jämnare struktur, Inpackningen är också rik på anti oxidanter och innehåller även koffein som stimulerar fettceller till ökad förbränning. Resultatet efter denna behandling är en slät, fyllig, mjuk och fuktig hud.Då den har en No Rinse teknologi innebär det att den tas upp helt och hållet av huden och det finns inget behov av dusch vilket i sin tur spar på vatten. och blir en lätt behandling att utföra och komplettera befintlig behandlingsmeny med.
Crepe No More Body Wrap finns HÄR.

CACTUS & AGAVE BODY WRAP

Denna inpackning innehåller en kraftfull formula baserad på cactus och blå agave samt extrakt från fikonkaktus och betakaroten. Marint kollagen ger fukt och fyllighet till huden och hyaluronsyra ger ännu mer fukt. Då den har en No Rinse teknologi innebär det att den tas upp helt och hållet av huden och det finns inget behov av dusch vilket i sin tur spar på vatten. och blir en lätt behandling att utföra och komplettera befintlig behandlingsmeny med.
Cactus & Agave Wrap finns HÄR.

Dessa inpackningar behöver inte duschas av vilket är en del av Pevonias arbete vilket samtidigt sparar på planetens naturliga källor. Cactus & Agave Vita Repair Body Wrap är en djupt läkande 50 minuters behandling som har antiinflammatoriska och läkande effekter. Den motverkar även torrhet och narighet på huden.


Har du några frågor når du oss enkelt på info@b4k.se. Vi önskar er en härlig fortsättning på februari så hörs vi snart igen!

Med vänlig hälsning,

B4K Skincare Scandinavia

2020 B4K Skincare. All Rights Reserved.
Webbplatsen är skapad av
AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram