B4K Skincare

B4K Skincare är unik leverantör av Pevonia, Medicalia, EMANI, BEMA och Proceanis i Sverige, Norge och Danmark. Men inte bara det! Vi levererar även kunskap om våra produkter, om ingredienser och dess verkan på huden, om dermatologi och försäljning till dig som är återförsäljare. Det kallar vi: #Beautifulknowledge.

Vi har vårt huvudkontor med lager och distribution i Skara - Sverige och utöver det har vi våra medarbetare både i Sverige, Norge och Danmark som hjälper dig med det du och din verksamhet behöver.

Pevonia är en professionella hud/SPA serie för dig som är hudterapeut eller spa terapeut. Här finns en bredd av produkter till behandling och till försäljning.

Medicalia är vår lilla lite mer kraftfulla serie för pre & post operativ användning. Här finns även 5 st Kemiska peelingar för behandling.

EMANI är vår veganska och hudvårdande makeupserie som är ett bra komplement till både Pevonia och Medicalia, eller till dig som önskar en liten make up serie på din frisörsalong eller lifestylebutik.

BEMA är vårat italienska märke med rena behagliga produkter som kan användas dagligen. I sortimentet finns allt inom hudvård, hårvård, babyprodukter och presentaskar till mycket bra priser som passar alla plånböcker. Produkterna från BEMA är en ypperlig chans till merförsäljning till dina kunder.

PROCEANIS® Hyaluron Drink är en ren, vegansk hyaluronsyradryck. Förutom den hälsofrämjande hyaluronsyran innehåller drycken värdefulla näringsämnen som bidrar till frisk hud, hår och naglar.

Kontakta oss via vårt kontaktformulär på sidan "Kontakta oss" eller maila info@b4k.se.

2020 B4K Skincare. All Rights Reserved.
Webbplatsen är skapad av
AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram