B4K Skincare

B4K Skincare är unik leverantör av Pevonia, Medicalia och EMANI i Sverige och Norge, men inte bara det vi levererar även kunskap om våra produkter, om ingredienser och dess verkan på huden, om dermatologi och försäljning till dig som är återförsäljare. Det kallar vi: #Beautifulknowledge.

Vi har vårt huvudkontor med lager och distribution i Skara - Sverige och utöver det har vi våra medarbetare både i Sverige och Norge som hjälper dig med det du och din verksamhet behöver.

Pevonia är en professionella hud/SPA serie för dig som är hudterapeut eller spa terapeut. Här finns en bredd av produkter till behandling och till försäljning.

Medicalia är vår lilla lite mer kraftfulla serie för pre & post operativ användning. Här finns även 5 st Kemiska peelingar för behandling.

EMANI är vår veganska och hudvårdande makeupserie som är ett bra komplement till både Pevonia och Medicalia, eller till dig som önskar en liten make up serie på din frisörsalong eller lifestylebutik.

Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller genom att maila eller ringa oss:

B4K skincare

Följ B4K Skincare

2020 B4K Skincare. All Rights Reserved.
Webbplatsen är skapad av
AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram