Ny kampanj: maj-juli!

2 maj, 2023

Solen har börjat stråla mer och mer och det tycker vi självklart är jättehärligt! Det blir nu också ännu mer viktigt att använda solskydd för att undvika att bränna sig och skada huden i solen.

Därför har vi nu kampanj och bra erbjudanden på solprodukter från både Pevonia och Bema!

Kampanjer i maj-juli

Pevonia

Under denna kampanjperiod (maj-juli) får kunden YouthRenew™ Tinted Cream och Phyto-Aromatic Mist för endast 899:-. Ord. rek utpris för båda produkter är 1110:-.

Detta är fantastiska produkter att använda dagligen, speciellt när solen är framme! YouthRenew™ Tinted Cream fungerar som en färgad dagkräm, solskyddsfaktor, jämnar ut hudtonen, återfuktar, ger lyster, täcker rödhet och passar även den känsligaste huden. Phyto-Aromatic Mist är en härligt aromatisk mist som doftar fräscht och soligt, återfuktar huden, återaktiverar solskyddet och den får dessutom smink att smälta in vackert i huden.

Såhär tar du del av kampanjen:
Vid köp av minst 6 st YouthRenew™ Tinted Cream och minst 6 st Phyto-Aromatic Mist ger vi dig 50% rabatt på Phyto-Aromatic Mist. Rekommenderat pris ut till kund för båda produkter är 899:- (ordinarie rek. utpris är 1110:-). Vi skickar som vanligt med prover, skyltmaterial, bilder i webbformat för era sociala medier och påsar helt utan kostnad.

Kampanjen gäller fr.o.m 2 maj t.o.m 31 juli. Vi reserverar oss för utförsäljning. Rabatten dras på fakturan.

Bema

Som nämnt i tidigare nyhetsbrev har vi utökat vårt utbud med solprodukter från Bema SolarTea Bio!

Produkterna är utformade att lätt tas upp av huden och inte lämna en fet yta eller den vita hinnan som ofta är ett resultat av mineralbaserat solskydd. Den ger en naturligt solbränd hud utan att bränna huden.

Läs mer här (Länk till broschyr): Bema SolarTea Broschyr SE

Erbjudande på Bema SolarTea Bio

Vid köp av 6 st av samma produkt skickar vi med en kostnadsfri tester, samt skyltmaterial. Erbjudandet gäller tillsvidare.

Samtliga solprodukter från Bema har priserna:
SEK och NOK: Inpris: 150 SEK, rek. utpris: 295 SEK.
DKK: Inpris: 115 DKK, rek. utpris: 239 DKK.


Missa inte heller våra kommande webbföreläsningar i maj, alla datum finns på vår hemsida: Länk till Webbföreläsningar. Sidan uppdateras kontinuerligt med nya datum. Anmälan sker som vanligt till info@b4k.se.


Vi på B4K Skincare Scandinavia önskar er sol, värme och en fin försäljning!

2020 B4K Skincare. All Rights Reserved.
Webbplatsen är skapad av
AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram