MEDICALIA Retinol & Hexylresorcinol peel

18 februari, 2018

Är en mycket kraftfull kemisk peeling formula för behandling av avancerade åldringstecken på huden. Peelingen innehåller en av de mest kända ingredienserna för att behandla hudens åldrande. Retinol som är ett derivat av Retinyl palmitat ( Vit. A) hjälper till med att öka den epidermala cellaktiviteten, samtidigt ökar fuktighetsnivån i huden och en omstrukturering av de djupare hudlagren.
Hexylresorcinol kommer från spannmål och har en antiseptisk och bedövande verkan vilket gör att kunden upplever mindre obehag under behandlingen. Forkning visar att dessa ingredienser ökar thyrosinas och är upp till fyra gånger mer effektivt än hyperquinone  när det gäller att bleka huden och ge en jämnare hudton. I synergi med glucolsyra, phytic syra och lactic acid ger denna peeling en snabbt föryngrande effekt. Passar den mogna huden i behov av behandling av försämrad elasticitet, hyperpigmentering, melasma, ärr och solskador.

2020 B4K Skincare. All Rights Reserved.
Webbplatsen är skapad av
AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram