Lösning för...

27 juli, 2018

hud med obalanser och acneproblem
Medicalias Clarifying serie är en serie med activa ingredienser som verkligen läker upp acneproblemet samtidigt som den stärker upp hudens barriär.
Clarifying cleanser är en lätt skummande rengöringsgel som effektivt löser upp orenheter och talg som ligger på hudytan, produkten innehåller bland annat en blandning av både mjölk och salicylsyra som även är antiseptisk och motverkar inflammationer.
Exfoliating cleanser Önskar man en effektiv rengöring med peeling korn är detta ett alternativ  som noggrannt rengör huden fri från make-up, bakterier och beläggning på hudytan. Hudtonen blir jämnare och huden får en lyster. Passar de män som har problem med inåtväxande hår, passar även de som vill ha en effektiv 2 i 1 produkt några gånger i veckan.
Clarifying cream En kraftfull blandning av aktiva ingredienser: glykol och salisylsyra, sorbitol, och andra lugnande och barriärstärkande ingredienser. Denna cremen motverkar hyperkeratinisering av huden samtidigt som den motverkar bakterier och tillför fuktighet. Det här är en oljefri creme som är lätt i konsistensen, den behandlar akne samtidigt som den motverkar bildande av nya inflammationer. Nya användare av cremen kan uppleva en svidande stickande känsla de första dagarna pga den höga mängden syra. Börja alltid med att använda cremen ett par dagar i veckan för att vänja in huden. På sommaren använder man cremen enbart på natten.
Spot treatment Denna potenta spot treatment motverkar tilltäppning av talgkörtlar, är bakteriedödande, minskar inflammation och tar bort ömheten i inflammerad acne hud. Med en blandning av: mucor meihei, Phytic Acid, och Sea Whip Hjälper den huden att bli fri från acne, motverkar pigmentering och ärr. Passar alla som har problem med acne.
Medicalias produkter säljs enbart på salong och klinik. Kontakta agenturen för mer information om var din närmaste återförsäljare finns.
 

2020 B4K Skincare. All Rights Reserved.
Webbplatsen är skapad av
AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram