Kampanjer Januari - Februari

10 januari, 2022

Vi välkomnar det nya året med två härliga kampanjer för Medicalia och Pevonia!

PEVONIA

För ett riktigt bra skydd mot kyla, vind och torrt inomhusklimat ger vi er möjligheten att ta del av följande Pevonia Kampanj. (vi reserverar oss för slutförsäljning)

Rejuvenating Dry skin creme: Det här är räddaren för vintertorr hud och är en väldigt bra och skyddande creme när det är kallt ute. Den är tillverkad med Pevonia och Medicalias trefas teknik vilket gör att även om den är fet och väldigt skyddande så upplevs den inte fet och kladdig. Den här cremen är proppfull av näringsgivande ingredienser såsom honung, bidrottningsgel och hyaluronsyra där alla ingredienser kommer från en naturlig källa. Pris: 950:-

Vitaminic concentrate: Motverkar all form av torrhet och fuktfattighet. Oljebaserat koncentrat som inte upplevs fet utan lämnar snarare en silkeslen yta efter insmörjning. Innehåller grön olivolja samt hasselnötsolja i basen, eterisk olja av mandarin Vitamin A och Vitamin D och E för antioxidant och välgörande egenskaper.  Använd max ett pump till hela ansiktet under dry skin crème på natten och om det är riktigt kallt ute även under cremen på dagen. Ger ett fantastiskt bra skydd på vintern och vid skidåkning.

Ord pris 675:- Utan kostnad vid köp av Dry skin crème under kampanjtiden Januari februari 2022.

Vid köp av minst 6 st Rejuvenating Dry Skin Cremer får du lika många kostnadsfria Vitaminic Concentrate utan kostnad. Vi skickar som vanligt med prover, skyltmaterial, bilder i webbformat för era sociala medier och påsar helt utan kostnad.

MEDICALIA

I kampanjen för MEDICALIA i Januari och Februari fokuserar vi även här på att skydda huden och motverka torrhet under denna kalla och bistra årstid.

Post Operativ Creme: Specialcreme för hud som har en skadad hudbarriär och hud som utsätts för hårt klimat. Post operativ creme reparerar huden och ger snabb läkning samtidigt som den är ett fantastiskt skydd under den skandinaviska vintern. Cremen är rik på ellastin och collagen peptider och andra ingredienser som gör den till den optimala cremen. Används både dag och natt. Pris: 1125:-

Silico Lipid Serum: Ett serum som ger en helt kladdfri och silkeslen yta och som appliceras ovan Post operativ cremen för en snabbare läkning av en skadad hud. Detta ger även det kompletta skyddet mot kyla och uttorkning under vintertid. Rekommendera alltid denna kombination på hud med ärr och till hud som genomgått kraftfulla plasma eller laserbehandlingar för den optimala och snabba läkningen utan bidragande komplikationer, ärr eller pigmenteringar.

Ord pris 725:- Utan kostnad vid köp av Post operativ crème under kampanjtiden Januari - Februari 2022.

Vid köp av minst 6 st Post Operativ Cremer får du lika många kostnadsfria Silico Lipid Serum helt utan kostnad. Vi skickar som vanligt med prover, skyltmaterial, bilder i webbformat för era sociala medier och påsar helt utan kostnad.


Vi ser med nyfikenhet fram emot 2022 tillsammans med er, ni möter oss på utbildningar och årets kommande mässor och vi finns alltid tillhands om ni har frågor om produkter, behandlingar, ingredienser eller annat.

Ha en riktigt fin Vintermånad önskar vi på B4K Skincare Scandinavia.

2020 B4K Skincare. All Rights Reserved.
Webbplatsen är skapad av
AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram