Kampanjer i Januari - Februari 2024

8 januari, 2024

PEVONIA

För ett riktigt bra skydd mot kyla, vind och torrt inomhusklimat ger vi er möjligheten att ta del av följande Pevoniakampanj.

Under denna kampanjperiod (jan-feb) får kunden Rejuvenating Dry Skin Cream och Vitaminic Concentrate för endast 888:-. Ord. rek utpris för båda produkter är 1270:-.

Såhär tar du del av kampanjen:
Vid köp av minst 6 st Rejuvenating Dry Skin Cream och minst 6 st Vitaminic Concentrate ger vi dig ca 30% rabatt på Vitaminic Concentrate. Rekommenderat pris ut till kund är samma rabatt. Vi skickar som vanligt med prover, skyltmaterial, bilder i webbformat för era sociala medier och påsar helt utan kostnad.

Kampanjen gäller fr.o.m 8 januari t.o.m 28 februari. Vi reserverar oss för utförsäljning.

Nedladdning av A4-bild samt webb-bild till sociala medier sker via vår Dropbox här: LÄNK.

Rejuvenating Dry Skin Cream:
Det här är räddaren för vintertorr hud och är en väldigt bra och skyddande creme när det är kallt ute. Den är tillverkad med Pevonia och Medicalias trefasteknik vilket gör att även om den är fet och väldigt skyddande så upplevs den inte fet och kladdig. Den här cremen är proppfull av näringsgivande ingredienser såsom honung, bidrottningsgel och hyaluronsyra där alla ingredienser kommer från en naturlig källa.

Vitaminic Concentrate:
Motverkar all form av torrhet och fuktfattighet. Oljebaserat koncentrat som inte upplevs fet utan lämnar snarare en silkeslen yta efter insmörjning. Innehåller grön olivolja samt hasselnötsolja i basen, eterisk olja av mandarin Vitamin A och Vitamin D och E för antioxidantiva och välgörande egenskaper. Använd max ett pump till hela ansiktet under Dry Skin Cream på natten, om det är riktigt kallt ute på dagen går det perfekt att använda den under dagen också under Dry Skin Cream. Vitaminic Concentrate ger ett fantastiskt bra skydd på vintern och vid skidåkning.

MEDICALIA

I kampanjen för Medicalia i januari och februari fokuserar vi även här på att skydda huden och stärka hudbarriären under denna kalla och bistra årstid.

Under denna kampanjperiod (jan-feb) får kunden Silico-Lipid Serum utan extra kostnad vid köp av Post-Operative Care Cream. Värdet på Silico-Lipid Serum är 725:-.

Såhär tar du del av kampanjen:
Vid köp av minst 6 st Post-Operative Care Cream får du lika många kostnadsfria Silico-Lipid Serum helt utan kostnad. Vi skickar som vanligt med prover, skyltmaterial, bilder i webbformat för era sociala medier och påsar helt utan kostnad.

Kampanjen gäller fr.o.m 8 januari t.o.m 28 februari. Vi reserverar oss för utförsäljning.

Nedladdning av A4-bild samt webb-bild till sociala medier sker via vår Dropbox här: LÄNK.

Post-Operative Care Cream:
Specialcreme för hud som har en skadad hudbarriär och hud som utsätts för hårt klimat. Post-Operative Care Cream reparerar huden och ger snabb läkning samtidigt som den är ett fantastiskt skydd under den skandinaviska vintern. Cremen är rik på elastin och collagen peptider och andra ingredienser som gör den till den optimala cremen. Används både dag och natt.

Silico Lipid Serum:
Ett serum som ger en helt kladdfri och silkeslen yta och som appliceras ovan Post-Operative Care Cream för en snabbare läkning av en skadad hud. Detta ger även det kompletta skyddet mot kyla och uttorkning under vintertid. Rekommendera alltid denna kombination på hud med ärr och till hud som genomgått kraftfulla plasma eller laserbehandlingar för den optimala och snabba läkningen utan bidragande komplikationer, ärr eller pigmenteringar.

När du beställer i webbutiken, lägg in crèmerna, serume, prover, påsar kommer med automatiskt.

2020 B4K Skincare. All Rights Reserved.
Webbplatsen är skapad av
AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram