Hydra Cloud Mask

17 augusti, 2020

Genom att kombinera de fuktgivande egenskaperna från Hyaluron syra med en ny och innovativ ingrediens; Mikroniserat bomulls extrakt.

Denna restorativa, uppstramande lugnande  och avkopplande ansiktsbehandling får din hud att backa sitt åldrande.

Den unika formulan motverkar spår av åldrande  som ett resultat av solskador, behandlingen ger snabbt en reducering av luft föroreningar, och gifter. Behandlingen är djupt avslappnande, kylande och välgöranade.

Behandlingen startar med en rengöring och Pevonias effektiva  Clear o Zym peeling som löser talg, och smuts  på huden. Utför vår nya Pevo Lift massage för ansiktet och därefter applicera applicera Hyaluronic acid Hydra Serum vårt nya serum som är fyllt med välgörande ingredienser såsom collagen, hibiskus esculentus och hyaluron syran som utvinns från rödbeta. Hydra cloud masken blandas och appliceras direkt å huden, upplevelsen är kylande och mycket behaglig.

Passar alla hudtyper speciellt för de med röd och känslig hud.och är väldigt passande för kvinnor i övergångsåldern som ofta upplever hetta.

55 minuters behandling.

2020 B4K Skincare. All Rights Reserved.
Webbplatsen är skapad av
AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram