EMANI NYTT & SPÄNNANDE

21 februari, 2022

Vår veganska Make up serie genomgår ständig förnyelse och då vissa produkter försvinner så tillkommer NYA uppdaterade formulas och vi kan även presentera ett helt nytt serum som innehåller den första ingrediensen som är certifierad som ett vegansk kollagen.

NYA HYDRAWEAR+ LIQUID FOUNDATION

Hydrawear Liquid Foundation har nu fått en ny uppdaterad formula som gör den till en duoprodukt och fungerar både som en flytande foundation och en concealer.

Den ger en fin täckning utan att täppa till huden den förhindrar uppkomsten av finnar och täcker fläckar och hyperpigmentering utan att upplevas tung och kakig.

NYA Hydrawear+ innehåller även Niacinamid som ger huden en fantastisk lyster och hyaluronsyra för maximal fuktighet.

Kommer i 4 färger.

Fair ( tidigare Fairly Light)

Light (tidigare Natural Beige)

Medium (tidigare Oyster Beige)

Tan (tidigare Sand Beige)

In pris 255:-/ rek ut 635:-
Länk till Hydrawear+ i webbshopen.


Passa på att fynda! Vi säljer ut den "gamla" Hydrawear med 20% rabatt.


NYA HALO LIQUID COLLAGEN

Med en patenterad fermentations teknologi har EMANI skapat ett icke allergent serum med låg molekylär vikt för att främja upptaget i huden. 

Denna produkt är en av de första att använda ett vegansk alternativ till kollagen vilket utvinns från Pichia Pastoris jäst. Serumet har även kraftfulla anti-inflammatoriska, anti oxidanta egenskaper, har en lätt blekande verkan och skyddar mot UV ljus.

Forskningen visar att fragment av Pichia Pastoris  jäst främjar cellandning och metabolism och ökar produktionen av proteinerna som ger elasticitet och fyllighet i huden vilket i sin tur motverkar formation av fina linjer, rynkor och uttorkning.

In pris: 320:- / rek ut: 795:-
Länk till Halo Liquid Collagen i webbshopen.

2020 B4K Skincare. All Rights Reserved.
Webbplatsen är skapad av
AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram