Spana in det senaste från Emani!

8 augusti, 2022

Du har väl inte missat det senaste från Emani?

Emani är en makeupserie som är 100% vegansk, ej djurtestad, glutenfri och fri från obehagliga ingredienser. Nu med ännu större fokus på hudvård. Här kommer de spännande senaste nyheterna!

HALO VEGAN LIQUID COLLAGEN

Det första veganska kollagenet!

Detta mycket effektiva vegancertifierade kollagen är framställt från Pichia Pastoris-jäst (från svamp). Den patenterade jäsningsteknologin ger ett icke-allergent, högpresterande veganskt kollagen.

Halo Liquid Collagen har en låg molekylvikt vilket påskyndar absorptionen för att synbart minimera uppkomsten av fina linjer och rynkor. Serumet har super-antiinflammatoriska egenskaper med kollagenstimulerande effekter för att synbart återställa hudens lyster.

Forskning har visat att jästfraktioner hjälper till att öka cellandningen och ämnesomsättningen, samtidigt som de ökar produktionen av strukturella proteiner så som kollagen och elastin. Sådana proteiner är viktiga för att bibehålla hudens ungdomliga ton och elasticitet samtidigt som det motverkar rynkor.

Du hittar Halo Vegan Liquid Collagen HÄR i webbutiken.

SLEEP & RENEW SERUM

I en unik formula helt utan vatten innehåller Sleep & Renew över 85% fermenterade lactobakterier samt fruktextrakt från äpple och papaya för att öka cellernas syreupptag och stimulera hudens kollagenproduktion.

Tillsammans med en samling av de högaktiva och potenta ingredienserna Niacinamid, Malic (äpple) Acid, Mandelic (mandel) Acid, aloe vera samt trollhassel hjälper och förbättrar den hudens vitalitet under vila för en ungdomlig och livskraftig hud.

Du hittar Sleep & Renew Serum HÄR i webbutiken.

HYDRAWEAR PLUS

Ny formula för Hydrawear 12HR Liquid Foundation! Produkten har nu en smidigare, lyxigare konsistens och även längre hållbarhet.

Med den nya förbättrade formulan kan du nu förvänta dig full byggbar täckning med inbyggd concealer. Tillskottet av Niacinamid - ett vattenlösligt vitamin som arbetar med de naturliga ämnena i huden - minimerar porer, förbättrar ojämn hudton, suddar ut fina linjer och rynkor, ger lyster och stärker huden.

Finns i följande nyanser: Fair - Light - Medium - Tan. Du hittar Hydrawear Plus HÄR i webbutiken.

Obs! Vi säljer ut den tidigare formulan Hydrawear 12HR Liquid Foundation - Du hittar den HÄR i webbutiken.

EYE SHADOW PALLET

Nya färger har tillkommit till Eye Shadow Pallet's!

"Venice Beach" & "Feeling Blessed" finns nu att klicka hem, två härliga färgkombinationer i beige/brunt/guld/koppar med både matta och lystriga nyanser som passar perfekt till både vardag och fest.

Du hittar Eye Shadow Pallet HÄR i webbutiken. Välj önskad färgvariant i rullistan.

TRIO EYE PALLET

Ny färgkombination har tillkommit!

"Temptation" finns nu att klicka hem, vackert kalla nyanser i vitt/grått/lila.

Du hittar Trio Eye Pallet HÄR i webbutiken. Välj önskad färgvariant i rullistan.

KAMPANJ: IBIZA & CONTOUR BRUSH KIT

Ibiza & Contour Brush Kit innehåller två fina produkter i ett och samma kit:

- Blush Duo i skuggan "Ibiza Sunset"
- Vegan Duo Contour Brush

Med detta kit blir det enkelt att skapa ett fräscht utseende med rouge och highlight, tillsammans med tillhörande borste som ger en felfri applicering!

Rek. utpris är 635:-, kunden betalar då för Blush Duo och får borsten utan extra kostnad (värde 399:-)!

Du hittar Ibiza & Contour Brush Kit HÄR i webbutiken. Kitet finns bara i en begränsad upplaga så passa på att klicka hem innan det tar slut.


2020 B4K Skincare. All Rights Reserved.
Webbplatsen är skapad av
AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram